
Historien til Humlegården

Silje
Daglig leder og gründer av Humlegården kafé. Jeg brenner for sunn mat, bærekraft, matlaging, reising og dyr. Har jobbet i serveringsbransjen fra jeg var 16 år innenfor serveringsbransjen som servitør, bartender, barsjef og mer. Etter endt bachelor i Innovasjon og Entreprenørskap jobbet jeg noen år som vikar på kontor i bemanningsbyrå før jeg startet opp min helt egen kafé. Jeg savnet et sted å dra etter trening som serverte næringsnyttig, innbydende mat og drikke. Jeg ønsket gjerne å gi kroppen min de gode byggeklossene, samt at jeg spiste på den tiden vegansk. Nå er jeg fleksiterianer, og ser på næringskjeden som en helhet. Økologisk, sunt, lite kjøtt og kortreist!
Innenfor Humlegårdens rammer får vi mulighet til å utvikle de mest fantastiske retter og kaker. Vi blir stadig imponert over hvor mye godt man kan lage uten å tilsette kjøtt, melk, hvitt sukker, egg og hvitt mel.
Med mitt gode team på Humlegården har vi muligheten til å servere dere sunn, vegansk og bærekraftig mat :-)
Mine tre favorittprodukter på Humlegården er:
Thai salat - elsker peanøttdressingen!
Acai smoothiebowl - den beste frokost og lunsjen på sommeren.
Søtpotet- og quinoatacoen!
Og kaffe, kan aldri få nok kaffe!
<3 Silje